Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Več

Se strinjam

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo naslednje piškotke:

Analytics Anonimno zbiramo podatke za iz,boljšanje uporabniške izkušnje

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Lokacije

Šenčur

Zdrava hrbtenica
V Šenčurju se vadbe izvajajo v poslovni stavbi Cubis (Poslovna cona 2 A), ki se nahaja ob glavni cesti Kranj-Šenčur. Vhod v dvorano je z zadnje strani Cubis-a, po srednjih požarnih stopnicah, v 2. nadstropju. Na vadbo s seboj prinesite športna oblačila in obutev (za pilates ne) ter brisačko za brisanje potu in plastenko vode oz. druge osvežilne pijače.
Urnik vadb

Kranj - več lokacij

OŠ Simona Jenka - podružnica Primskovo 

OŠ Simona Jenka - podružnica Primskovo se nahaja za gostilno in picerijo Matiček na Primskovem (Zadružna ul. 11). Na vadbo s seboj prinesite svojo blazino (lahko jo kupite tudi pri nas), bodite oblečeni v športna oblačila in obutev ter brisačko za brisanje potu in plastenko vode oz. druge osvežilne pijače. 

 

Bušček center - poslovna cona Ibi

Bušček center se nahaja v poslovni coni Ibi, vhod C6, 1. nadstropje (Jelenčeva ulica 1). Na vadbo pridite v športnih oblačilih ter imejte s seboj brisačko za brisanje potu in plastenko vode oz. druge osvežilne pijače.

 

OŠ Franceta Prešerna Zlato Polje

OŠ Franceta Prešerna se nahaja na Zlatem polju, nasproti Zdravstvenega doma (Kidričeva c. 49). Vhod je direktno s parkirišča, ob kipcu Franceta Prešerna, skozi službeni vhod (pokličite 031 519 129, če so vrata slučajno zaprta). Na vadbo s seboj prinesite svojo blazino (lahko jo kupite tudi pri nas), bodite oblečeni v športna oblačila in obutev ter brisačko za brisanje potu in plastenko vode oz. druge osvežilne pijače.

 

 Urnik vadb


Kokrica

kokrica BW

Na Kokrici se vadbe izvajajo na podružnici OŠ Franceta Prešerna (Cesta na Brdo 45a). Na vadbo s seboj prinesite športna oblačila in podložno blazino (lahko jo kupite tudi pri nas) ter brisačko za brisanje potu in plastenko vode oz. druge osvežilne pijače.

Urnik vadb

Podjetje

  • Lea Remic s.p.
    Hrastje 206a, 4000 Kranj
  • DŠ: 88483797, nisem zavezanka za DDV
  • poslovni račun: SI56 6100 0001 2927 828