Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Več

Se strinjam

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo naslednje piškotke:

Analytics Anonimno zbiramo podatke za iz,boljšanje uporabniške izkušnje

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Aerobika Step TNZ + roke

 

Aerobika je najbolj popularna oblika "kurjenja maščob". Ob energičnih inštruktorjih in živahni glasbi se bomo na urah aerobike najprej dobro ogreli, nato sestavili koreografijo na stepu. V vsako uro pa bomo vključili vaje za trebuh, noge in zadnjico (TNZ) ter seveda ne bomo pozabili na roke. Uporabljali bomo različne pripomočke: stepe, elastične trakove, pilates obroče, lahke uteži in male žoge. Ure bomo prilagodili skupini ter upoštevali želje in zmožnosti vadečih tako, da bo vsak lahko odnesel kar največ. Posebno pozornost bomo namenili tudi pravilni izvedbi vaj, pravilnemu dihanju ter na koncu vsake ure poskrbeli za pravilen razteg mišic in sprostitev.

 

Zahtevnost vadbe

  

Lokacije:

  • Šenčur (Soseska Jurij - Delavska 24a) PON 19.30, SRE 19.30 - ZAČNEMO JANUARJA 2023

Podjetje

  • Lea Remic s.p.
    Hrastje 206a, 4000 Kranj
  • DŠ: 88483797, nisem zavezanka za DDV
  • poslovni račun: SI56 6100 0001 2927 828