Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Več

Se strinjam

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo naslednje piškotke:

Analytics Anonimno zbiramo podatke za iz,boljšanje uporabniške izkušnje

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Fusion

aerolates

 

FUSION je naša nova oblika vadbe. Fusion = fuzija, zmes, zlitje

V vadbi FUSION smo združili svoje dolgoletne izkušnje iz vodenja različnih oblik skupinskih vadb in želje naših strank. Gre za kombinacijo vaj iz pilatesa, joge, poleg njih pa tudi nekaj krepilnih in kardio vaj ter seveda zaključek z raztezanjem in sproščanjem. Vadbo izvajamo bosi na blazini. Gre za bolj intenzivno vadbo od pilatesa, a hkrati FUSION ne vključuje poskokov, zato je primerna za vse, ki veliko sedite in bi se radi kvalitetno razmigali, pa tudi za ljudi s težavami v sklepih (bolečine v križu, kolenih, ramenih) ter mamice po porodu. 

Fusion vadba je za vse ljubitelje pilatesa, pri kateri pa bodo vključene tudi kardio vaje. Hkrati pa želimo, da se vaje izvajajo pravilno in predvsem varno. 

ZA KOGATako za ženske kot za moške, ni primerno za popolne začetnike. 

KDAJ in KJE: glej URNIK

Podjetje

  • Lea Remic s.p.
    Hrastje 206a, 4000 Kranj
  • ID za DDV: SI88483797
  • poslovni račun: SI56 6100 0001 2927 828